Prijemno urgentno odeljenje Opštoj bolnici Pančevo

Vredna donacija Opštoj bolnici Pančevo

Na Prijemno urgentno odeljenje Opšte bolnice stigla je donacija vredna dva miliona dinara. Srpsko američka medicinska organizacija iz  Vašingtona donirala je ekg aparate , defribilator, aspirator i prateću medicinsku opremu koja veoma značajna za rad Urgentne službe.

Pacijenti kojima je život ugrožen i neophodna im je hitna lekaraska pomoć zbrinjavaju se u Opštoj bolnici  na Prijemno urgentnom odeljenju. Zato je ovoj službi bila neophodna najsavremenija oprema koja je stigla zahvaljući donaciji Srpsko američke medicinske organizacije.

Donacija vredna dva miliona dinara stigla je u Prijemnu službu pančevačke bolnice, koliko je to značajno pre svega za pacijente ali i zaposlene istakla je načenica doktorka Danijela Lazarević.

Ovo nije prva donacija Srpsko američke medicinske organizacije ističe doktorka Slađana Kovačević. Pored aparata koji su veoma značajni takođe je važna i druga medicinska oprema.

Medinske sestre  koje rade na ovom odeljenju nisu krile zadovoljstvo što je stigla nova oprema koja će im olakšati rad.

Nova oprema je odmah postavljena na Prijemno Urgentno odeljenje i već se koristi što pacijentima omogućava još kvalitetnije  lečenje zahvaljući savremenim aparatima ali i zaposlenim medicinskim radnicima olakšaće posao.

Vredna donacija Opštoj bolnici Pančevo – Radio televizija Pančevo (rtvpancevo.rs)
SHARE
en_USEnglish